Ansioluettelo

Johdanto

Olen positiivinen ja reippaalla asenteella varustettu it-tradenomi, jonka intohimona on asiakastyö, jossa pääsee olemaan ihmisten kanssa tekemisissä ja auttamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla! Valmistuin tietojenkäsittelyn koulutusohjelmasta, jossa suuntautumisenani oli järjestelmäasiantuntijan ja pk-yrityksen it-asiantuntijan opinnot. Olen kiinnostunut uusista teknologioista ja tietotekniikasta. Tykkään lukea, liikkua ja olla erilaisissa aktiivitoimissa, kuten IT-Tradenomit ry:n hallituksessa, Haaga-Helian tietotekniikan neuvottelukunnassa, sekä Nuorisoasiainkeskuksen vapaaehtoistyössä. Nyt etsin uusia haasteita, joiden parissa pääsen kehittymään intohimojeni osa-alueilla.

Työkokemus

ZEF Oy, 03/2015 – nykyinen
Customer Coach, Espoo

Työskentelen asiakkaidemme parissa, jossa olen toiminut projektipäällikkönä erilaisissa SaaS-projekteissa, joissa luodaan älykkäitä kyselyitä, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyskyselyitä, persoonallisuustestejä, tuote- ja palveluvalitsimia, sekä Vaalikoneita. Olen osa asiakaspalvelutiimiä, jossa autan asiakkaitamme chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse rakkaudella! Lisäksi pidän asiakkaillemme koulutuksia tuotteen käyttöön, annan konsultaatiota, teen myyntiä ja markkinointia, sekä autan teknologiatiimiämme testaamalla uusia ominaisuuksia, raportoimalla ohjelmointivirheitä.

Autovahinkokeskus Oy, 10/2014 – 03/2015
It-harjoittelija, Espoo

Toimin työntekijöiden lähi- ja etätukena eri toimipisteiden välillä. Työtehtäviäni oli työasemien päivittäminen, uusien käyttäjien luominen AD:ssa, käyttäjätuen antaminen, sekä ongelmien ratkominen. Linux palvelimen pystyttäminen, sisällönhallintajärjestelmän asentaminen, seurantatagin upottaminen sivuille ja varmuuskopioinnin ajastaminen. Lisäksi tein ohjeistuksia ja käyttöohjeita, kyselyn tietoteknisiin taitoihin ja tietoturvaan liittyen, sekä yleisesti opastin käyttäjiä työasemien kanssa.

Kenkäkesko Oy, 08/2011 – 01/2014
Kookenkä Forum, myyjä, Helsinki

Toimin kenkämyyjänä Forumin Kookengässä Helsingissä. Toimenkuvaani kuului asiakaspalvelu-, myynti- ja varastotehtävät. Työpaikalla oli käytössä Solteqin Tekso -kassajärjestelmä. Toimin usein epävirallisena lähitukihenkilönä silloin kun tuli teknisiä ongelmia kassan tai oheislaitteiden kanssa.

StaffPoint Oy, 08/2010 – 04/2011
Elokuvateatteri Kinopalatsi, teatterityöntekijä, Helsinki

Teatterissa työskentelin oheis- ja lipunmyynnissä. Oheismyyntiin kuului kahvilatyön-tekijän toimenkuvat ja lipunmyynnissä elokuvalippujen myynti Markus Cinema System -järjestelmällä. Työtehtävät olivat pääasiassa asiakaspalvelua ja rahankäsittelyä.

Vahanen International Oy, 05/2010 – 07/2010
Vahanen yhtiöt, aulavastaava (kesätyöntekijä), Helsinki

Toimin aulapalvelusihteerinä, jossa vastaanotin vaihteeseen tulevia puheluita ja ohjasin järjestelmän kautta eteenpäin. Lisäksi hoidin yritysvieraiden lentojen ja hotellien varauksia, päivitin asiakasrekisteriä ja tein laskutuksia yrityksiin.

IT-osaaminen

  • Windows 7 – erinomainen
  • Linux (Debian/Ubuntu) – perusteet
  • WordPress – erinomainen
  • Etähallintatyökalut – hyvä
  • Microsoft Acrive Directory – hyvä
  • HTML & CSS – alkeet
  • Scrum – perusteet

Koulutus

Tradenomi, 01/2011-nykyinen (valmistuminen 06/2015)
tietojenkäsittelyn koulutusohjelma 189/210 opintopistettä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

opiskelijavaihto
Fontys University of Applied Sciences 02-07/2014 (28 op.)
Bachelor Studies of ICT & Business, Eindhoven, Netherlands

Ylioppilas 06/2010 
Itäkeskuksen lukio, Helsinki

Kielitaito

Suomi – äidinkieli
englanti – erinomainen
ruotsi – perusteet

Luottamustoimet

Hallituksen jäsen, It-tradenomit ry 01/2014 – nykyinen
Toimin Tradenomiliitto TRAL ry:n alaisessa yhdistyksessä, joka kokoaa yhteen IT-alalla työskentelevät jäsenet. Yhdistys tarjoaa monipuolisia koulutuksia, kehittää edunvalvontaa ja tuo TRALin toimintaan IT-alan näkökulmaa. Hallituksen jäsenenä olen mukana suunnittelemassa ja kehittämässä toimintaa, sekä mainostamassa ja ylläpitämässä yhteistyötä eri järjestöjen välillä.

Haaga-Helian tietotekniikan neuvottelukunnan jäsen 08/2014 – nykyinen
Neuvottelukunnassa käydään läpi ajankohtaisia aiheita tietotekniikan saralla ja suunnitellaan ehdotuksia Haaga-Helian tietojenkäsittelyn koulutusohjelman kehittämiseksi.

Sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava hallituksessa, Atkins ry 09-12/2014
Sosiaali- ja koulutuspoliittisen vastuutehtävät. Tehtäviin kuuluu valvoa opiskelijoiden sosiaali- ja koulutuspoliittisia etuuksia koulussa, sekä tukea ja neuvoa opiskelijoita erilaisissa tilanteissa.

Vastuututortoiminta (Haaga-Helia 11/2012-01/2014)
Toimin oman koulutusohjelmani tutoreiden vastuututorina, jossa hoidin tutoreiden rekrytoimisprosessin, perehdyttämisen, tiedon välittämisen, sekä ongelmatilainteiden ratkasemisen.

Vapaaehtoistoiminta (Helsingin nuorisoasiainkeskus, 2013 – nykyinen)
Nuorisotalossa vapaaehtoisena aikuisena toimiminen avoimen toiminnan puolella. Vapaaehtoinen aikuinen on esimerkkinä nuorisotalon kävijöille ja keskustelee heidän kanssaan tulevaisuuden suunnitelmista, sekä pitää seuraa talossa. Koulutuksessa käytiin läpi erilaisia riskitilanteita, tulipaloista erilaisiin uhkaaviin tilanteisiin.

Vertaistutortoiminta (Haaga-Helia 05/2011-11/2012)
Toimin uusien koulutusohjelmani opiskelijoiden vertaistutorina auttaen heitä tutustumaan kouluun ja koulun käytänteisiin. Tutorina oli aktiivisesti esillä uusien opiskelijoiden keskuudessa ja valmiina vastaamaan kysymyksiin ja etsimään vastauksia ongelmiin.

Erityiskoulutus

Tietoturvapassi (K-instituutti, 2014)
Hygieniapassi (Evira, 2010)
Ikärajapassi (Päivittäistavarakauppa ry, 2011)

Advertisements