Kuka olen?

PerustiedotBusiness_pic

IT-tradenomi (ylioppilas 2010)
Intohimot: asiakastyö, dokumentointi, teknologiat, prosessit, itsensä kehittäminen
View Heidi Syrjälä's profile on LinkedIn

Esittely

Olen espoolaistuva tradenomi, joka rakastaa kissoja ja itsensä kehittämistä eri elämän osa-alueilla. Tavoitteenani on liikkua vähintään viisi tuntia viikossa, nukkua kahdeksan tuntia yössä ja lukea viikoittain – tai kuunnella äänikirjojen muodossa!

Sytyn tehtävissä joissa pääsen auttamaan muita ihmisiä ja olemaan tekemisissä monenlaisten persoonien kanssa. Olen järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja sosiaalinen. Viihdyn työympäristössä, jossa pääsen kehittämään ja haastamaan itseäni samalla muita auttaen. Pyrin kehittämään itseäni päivästä päivään ja otan mielelläni palautetta vastaan. Jos on tehokkaampikin tapa tehdä asioita, niin otan sen käyttöön pikimmiten!

Faktoja minusta

Minulla on usein pari kirjaa samaan aikaan kesken. Toinen on yleensä jokin fiktiivinen teos ja toisesta kirjasta luen vinkkejä itseni kehittämiseen ja parempiin elämäntapoihin. Voit katsoa tarkemmin mitä kirjoja lukulistaltani löytyy osoitteesta Goodreads.com.

Olen kiinnostunut uusista teknologioista ja siitä miten sitä voidaan hyödyntää tehostamaan toimintaa, unohtamatta ihmiskontakteja. Tasapaino näiden välillä on mielestäni tärkeää, koska asiakaspalvelun roolia ei voi liikaa korostaa.

Olen sitä mieltä, että positiivisuudella pääsee parhaimpiin tuloksiin ja tilanteen vaatiessa rehellisesti myöntämällä tehneensä virheen, oppii parhaiten.

Advertisements